Kidsread

När längtan är som vackrast

När längtan är som vackrast - E-bok, Svenska, 2019
Författare: Elisabet Engström
99kr
Inbunden
184kr
Spara till önskelista
Laddas ned direkt
När Brita står i allmän röra och väntar på att ett nytt kapitel i livet ska ta vid, står han plötsligt där på andra sidan häcken. En pojke i fotbollskläder och med ett smutsigt skrapsår på höger knä. Vem är han? Och vem är hon, egentligen? Två vanliga barn? Eller som två loppor bland tusen löss?

Brita och Loppan försöker överleva och treva sig framåt i en motsträvig värld, där deras förutsättningar är olika men skillnaderna kanske inte så stora ändå. Hur ska man hantera föräldrar och, kanske ännu värre, bristen på föräldrar? Och hur gör man med elaka klasskompisar, som varken drar sig för att roffa åt sig, såra eller skövla allt i sin väg? Hur mycket påfrestningar klarar en vänskap? Är kärlek kanske värsta katastrofen?

När längtan är som vackrast är en varm och ganska snäll barn- och ungdomsroman som handlar om väntan och längtan, saknad och sorg. Mest av allt är den kanske en bok om vänskap och kärlek. Instoppat är en matsked fotboll, en tesked skola, ett kryddmått prickig korv och så tassar det runt en svart katt mitt i smeten.

Författare: Elisabet Engström
ISBN: 9789178851126
Språk: Svenska
Utgiven: 2019-10-31
Förlag: Visto förlag
Tillgängliga elektroniska format: PDF – vattenmärkt

Språk: Svenska
Författare: Elisabet Engström
Förlag: Idus förlag
Antal sidor: 272
Kategorier: Kärlek & Relationer, 12-15 år, Kapitelböcker, Alla böcker

Prova kostnadsfritt 14 dagar.
Snabbt och enkelt, utan krångel.

Prova nu

Ladda ner på App Store Ladda ned på Google Play